clear

V košarici nimate artiklov

Priljubili niste še nobenega artikla

Novice

in vec

Trendi kopalke 2017pojdi na galerijo

Poletje 2017 je skorajda pred vrati. Zaradi tega bo potrebno počasi razmišljati, kakšne kopalke boste letos nosile na plaži oziroma ob bazenu. Modni oblikovalci vsako leto oblikujejo nove kolekcije, ki narekujejo trend za tekočo sezono. Torej, kakšne kopalke se bodo nosile v letu 2017? Vsekakor se vsi strinjajo z dejstvom, da je najprej potrebno izbrati pravi model za vašo postavo, šele kasneje lahko razmišljate o barvah.

Kopalke 2017 se spogledujejo z živahnimi vzorci, ki bodo gotovo očarale vsako žensko. Poleg običajnih zgornjih modelov, sta letos moderni tudi crop top in športni top. Če so še lansko leto bile enodelne kopalke izven mode, letošnje leto ni tako. Ponovno lahko nosite seksi enodelne ali monokini kopalke.

Seveda je pomembno, da se v kopalkah udobno počutite, vendar je potreben tudi lep in moderen izgled kopalk. Tako se boste odlično podale k modremu morju in poudarile naravno lepoto. Kopalke 2017 pa bodo prinesle večbarvne kontraste, Neonske barve, laser cut, ter zelo zanimive vzorce. Kolekcija kopalk 2017 namreč poudarja ženske obline, zato so vsi novi modeli skrbno oblikovani tako, da poudarijo dekolte in boke. Tako se boste letošnje poletje dobro počutile prav vse ženske.

Poletni meseci se nezadržno bližajo, kar pomeni, da se je potrebno na vroče temperature pripraviti tudi z novimi kopalkami. Spet bomo lahko uživali ob bazenu ali na plaži in se prepustili božanju sončnih žarkov. Pravi čas je, da zamenjate stare kopalke z novim in zasijete na plaži. Modne barve in kontrastne kombinacije so letošnje leto najbolj trendi.